Vil du utvikle digitale læringsressurser?

Mediafarm hjelper deg i gang!


Mediafarm har over 20 års erfaring med utvikling av digitale læringsløsninger. Som en del av det å være læringspartner gjennomfører vi i Mediafarm ulike typer kurs innenfor bruk av forfatterverktøy, utvikling av e-læringsinnhold og enkel innføring i relevante pedagogiske prinsipper.


Articulate 360


Som distributør av det verdensledende forfatterverktøyet for E-læring, Articulate 360, tilbyr vi både grunnkurs og kurs for viderekomne i dette verktøyet. Se også kort introduksjonsvideo av Articulate 360 nedenfor. Articulate 360 innholder i hovedsak to ulike forfatterverktøy, Articulate Rise 360 og Articulate Storyline 360.

Kurs Storyline 360

Les mer om våre kurs i Articulate Storyline 360

GÅ TIL KURSSIDE

Kurs i Rise 360

Les mer om våre kurs i Articulate Rise 360 og storytelling

Gå TIL KURSSIDE

Hjelp til utvikling?

Mediafarm kan bistå deg og din bedrift i utviklingen av e-læring

LES MER

Rise 360


Rise 360 er et effektivt verktøy for utvikling av e-læringsinnhold med responsivt design, som er spesielt bra for visning på mobiltelefoner og nettbrett.  Det fungerer også helt fint på PC. Verktøyet har lav brukerterskel, er intuitivt i bruk og er meget enkelt å komme i gang med for de fleste!


Storyline 360


Storyline 360 er et mer avansert forfatterverktøy for utvikling av e-læringsinnhold hvor en har større fleksibilitet i fremstillingen av innholdet, kan utvikle mer avansert interaktivitet, muligheter for animasjon og har mange oppgavemaler. I det hele tatt markedets mest funksjonsrike forfatterverktøy for e-læring med mange muligheter og noe høyere brukerterskel.


Kom i gang med ditt nye verktøy!


Mediafarm arrangerer egne kurs i begge disse verktøyene, slik at du kan komme rakst i gang med det verkøyet du mener passer best for deg og din bedrift. Les mer om disse kursene og om påmelding ved å klikke på info-boksene over!