Kom raskt i gang med Rise 360!


Articulate Rise 360 og storytelling

Grunnkurs

 

Om Articulate Rise 360


Rise 360 er et effektivt verktøy for utvikling av e-læringsinnhold med responsivt design, som er spesielt bra for visning på mobiltelefoner og nettbrett. Det fungerer også helt fint på PC. Verktøyet har lav brukerterskel, er intuitivt i bruk og er meget enkelt å komme i gang med for de fleste!


Kursinnhold


Med dette heldagskurset får du en gjennomgang av noen sentrale teorier og praksiser rundt storytelling – som er en kraftfull teknikk for å skape engasjement, både i foredrag og e-læringskurs. Vi ser også på noen sentrale læringsteorier og hvordan vi kan innlemme elementer herfra i e-læringskurs for økt læringseffekt.

Verktøyet vi bruker i kurset er hovedsakelig Articulate Rise 360, som er et nettbasert forfatterverktøy som enkelt lar det produsere interaktive e-læringsmoduler. Vi går gjennom grunnleggende bruk og ser på hvordan du kan utvide mulighetene ved hjelp av Microsoft PowerPoint og Articulate Storyline.

Agenda

Introduksjon til Articulate 360-pakken (Kort presentasjon av viktigste verktøy i pakken)
Grunnleggende pedagogikk og pedagogiske virkemidler i e-læringskurs
Grunnleggende fortellerteknikk og fortellertekniske virkemidler i e-læringskurs
Introduksjon til Articulate Rise 360: grunnleggende om innholdsblokker og innstillinger
Medieinnhold (tekst, lyd, video, bilde)
Interaktive innholdsblokker i Rise, inkludert scenarier og bruk av triggere
Quiz (Utvalgte oppgavetyper)
Skjerminnspilling med Articulate Replay
Kvalitetssikring og deling i Articulate Review
Publisering med alternativer
Case: Kursdeltagerne prøver selv


Krav til utstyr og forkunnskaper


Du må stille med egen PC med Articulate 360 abonnement eller prøveversjonen* installert. Articulate Rise og Review kjører i nettleser og du kan hvilke som fungerer best her: https://articulate.com/support/article/Combined-Tech-Specs-for-All-Articulate-360-Apps. Forsikre deg om at du klarer å komme inn på startsiden til Rise360 før kursdagen.

På den samme siden finner du også tips til å installere Articulate Storyline som vi anbefaler at du har installert før du kommer på kursdagen, for å få maksimalt utbytte av den tekniske gjennomgangen. Storyline kjører på PC, har du Mac kan du lese her.

Du trenger ingen kjennskap til Articulate 360 fra før. Du bør ha generell kompetanse på daglig bruk av PC og vanlige programmer som Microsoft Office eller tilsvarende.


Planlagte kurs


Tidspunkt: Dato er ikke fastsatt
Sted: Stavanger, Radisson Blu Atlantic Hotel

Tidspunkt: Dato er ikke fastsatt
Sted: Oslo, Christiania Qvartalet Møtesenter


Pris og påmelding


Prisen for kurset per person er 5990,- eks mva. Betalingen er en del av bookingprosessen på nett.

Nedenfor kan du booke plass på kommende kurs. Booking og betaling skjer i eget system som åpner seg i et nytt vindu. Om du ønsker vi kontakter deg på telefon eller epost for mer informasjon, sendt en epost til post@mediafarm.no.

Påmelding


Arbeidsfiler til bruk kurset finner du her: https://www.mediafarm.no/kurs/kursfiler/