Mediafarm og SAFER sammen om kurs for bruk av smittevernutstyr

Mediafarm og SAFER sammen om kurs for bruk av smittevernutstyr

Mediafarm er stolte av å bistå SAFER med kurs for bruk av smittevernutstyr for helsesekretærer på sykehus. Like etter regjeringens tiltak mot coronavirus i mars ble vi kontaktet av SAFER som trengte raskt hjelp til utvikling kurset. Vi snudde oss rundt, og i løpet av noen få dager fikk vi sammen med SAFER jobbet oss frem til en enkel, konsis og effektiv løsning. Sammen med SAFER fikk vi anledning til å gjøre en forskjell i en kritisk situasjon.

Tilbakemeldingene fra SAFER var: – Kurset ble veldig godt mottatt av kursdeltakerne. Tilbakemeldinger fra dem var at kurset var faglig godt, presentert på en innbydende måte og at det var også lett tilgjengelig siden det var plattform-uavhengig. «Å jobbe seg gjennom kurset ble mer som å bla seg gjennom en historie enn å lese en fagbok» ble uttalt av en av våre instruktører på temaet.

Link til dette kurset finner du her: Gå til kurs

Share

Mediafarm

Mediafarm har utviklet digitale lærlingsløsninger siden 1996 - e-læring, interaktive spill og simulering - og ikke minst multimediabaserte rollespill. Vår mål er å gjøre læring til en opplevelse!