Brukerstøtte for E-learning Made Easy

Denne brukerstøtten gjelder for kunder som har etablerte avtaler om support gjennom tjenesten E-learning Made Easy (EME).

I tjenesten EME inngår det to timers online support per måned fra våre e-lærings spesialister. Timene kan benyttes til ulike behov, som hjelp med Articulate Storyline eller Rise, hjelp til å bygge oppgaver eller kreativ hjelp til utforming av egne kurs. Tid for support bookes online i bookingtjenesten nedenfor.

Det er også mulig å kontakt oss via epost på articulate@mediafarm.no
Support tjenesten svarer senest innen én arbeidsdag og er bemannet hverdager 8–17.

BOOK TIME

Book time for online support via telefon, bruk av skjermdeling og fjernstyring av PC.

GÅ TIL SKJEMA NEDENFOR

RING OSS

Trenger du bistand til et konkret spørsmål, kan du ringe oss.

TLF 51 82 11 50

SEND EPOST

Send oss en epost med dine spørsmål til vår support avdeling

SEND EPOST

Book online supporttime

Bruk dette skjema for å booke ønsket tid for din supporttime. Vi benytter TeamViewer som verktøy for fjernstyring av PC.

• Avtale info

• Din informasjon