kom raskt i gang med e-læring|


Utvikle e-læring selv!

Enkelt, effektivt og profesjonelt.Med tjenesten E-Learning Made Easy™ kommer din bedrift raskt i gang med egen utvikling av e-læring.


Raskt

Denne malbaserte pakken er den raskeste og enkleste måten du kan komme i gang med e-læring på.

Effektivt

Med over 70 kvalitetssikrede maler for ulike typer innhold er du sikret en effektiv utvikling av e-læring.

Profesjonelt

Malene tilpasses din bedrifts grafiske profil. E-læringen får et profesjonelt og konsistent uttrykk.

Med støtte

Bedriften får både opplæring og 2 timer utviklingsstøtte i måneden inkludert i prisen.


Om E-Learning Made Easy™


E-Learning Made Easy™ er en tjenestepakke som gjør det meget enkelt for bedrifter å komme i gang med egen utvikling av e-læring.

Pakken består av over 70 kvalitetssikrede maler for ulike typer innhold. Disse malene tilpasser vi til din bedrifts grafiske profil, slik at alle dine kurs får et profesjonelt og konsistent uttrykk.

For at du skal komme enkleste og raskest mulig i gang, så gir vi opplæring i bruk av malene, i tillegg til 2 timers månedlig utviklingsstøtte. Med disse 2 timene kan vi bistå deg i utviklingen eller svare på spørsmål du måtte ha.

Malene er laget for det markedsledende verktøyet for utvikling av e-læring, Articulate Storyline 360. Du trenger derfor dette verktøyet for å kunne bruke malene.


En mal for alt


Med over 70 kvalitetssikrede maler så kan du utvikle kurs med et variert innhold og med ulike typer pedagogiske virkemidler. Mange av malene er også interaktive, slik at brukeren aktiviseres i gjennomgangen av e-læringen.

Her finnes mange maler for tekster og bilder, en rekke ulike oppgavemaler, video, sjekklister, prosesser og mye mer. Nedenfor ser du eksempler på enkelte av malene.


Tilpasset design


Som en del av denne pakken, vil Mediafarm tilpasse de ulike malene til din bedrifts grafiske profil. Det betyr at bedriftens logo, farger og eventuelt også fonter kan implementeres i malene. Dette gir et profesjonelt, helhetlig og konsistent uttrykk på e-læringen. En får slik også brandet bedriftens profil overfor alle som alle som går igjennom e-læringskursene eller sekvensene.


 Laget for Articulate Storyline 360


Vår malpakke er laget for Articulate Storyline 360. Articulate 360 er markedets ledende verktøy for utvikling av e-læring. Mediafarm anbefaler dette forfatterverktøyet for alle bedrifter som selv ønsker å utvikle kurs, e-læring og interaktive undervisningsopplegg. Med malene og de ulike programmene som inngår i pakken Articulate 360, kan man enkelt selv utvikle interaktive kurs.

Med dette standardiserte verktøyet er det også mulig å samarbeide om utvikling av e-læring med Mediafarm, eller bedriften kan selv oppdatere læringsprogrammer som Mediafarm har utviklet for bedriften i dette verktøyet. Det er altså mange gode grunner til å benytte Articulate 360 som forfatterverktøy for utvikling av e-læring. Her er en 2 minutters informasjonsvideo om Articulate 360: Klikk her


Hjelp til utvikling er inkludert i prisen


 

For at du skal komme raskt i gang med bruk av malene, inkluderer vi digital opplæring i bruk av malene i prisen på tjenesten E-learning made easy.  I månedsprisen er det også inkludert 2 timer support og utviklingsstøtte, som din bedrift kan bruke slik det passer best. Om en ønsker bistand i utviklingen av konkret innhold eller ønsker løsninger på konkrete problemstillinger og spørsmål. Utover dette kan vi i Mediafarm også bistå med å utvikle komplette kurs eller deler av kurs sammen med dere. Spør oss gjerne om hva vi kan bistå med!