GO+ LMS

Et moderne skybasert og responsivt LMSMed GO+ LMS (learning management system) får din bedrift et svært brukervennlig skybasert system for å lage og administrere læring i din bedrift.


Brukervennlig

GO! LMS skal være enkelt for både sluttbrukeren og administratoren. Det skal være lett å forstå, og intuitivt å bruke.

Skybasert

GO! er en skybasert og kraftig plattform. Få tilgang til både systemet og kursinnhold fra hvor som helst, når som helst.

Responsivt

GO! LMS er en responsiv plattform, og tilpasser derfor visningen til ulike enheter som mobil, nettbrett og PC.

Tilpasning

GO! tilpasses din bedrifts grafiske profil. Det kan også tilpasses (integreres) mot eksempelvis bedriftens HR systemer.


Om GO+ learning management system (LMS)


GO+ er et LMS som tilbyr enkel og intuitiv organisering og distribusjon av e-læring og interaktivt multimedia innhold. Systemet er svært brukervennlig utformet. Det krever ingen lokal installasjon.

GO+ er skybasert og leveres som lisenser, Software as a Service (SaaS). GO+ er også raskt og enkelt å sette opp og integrere mot eksisterende systemer som HR systemer, CRM osv.

Det er responsivt og tilpasser seg derfor ulike enheter som mobil, nettbrett og PC. Portalen tilpasses også med selskapets grafiske profil. GO+ er skalerbart og enkelt å håndtere i forhold til antall brukere. Det tilbys også på flere språk.


Hva er inkludert i pakken?


I pakken får du grunnversjonen av GO+ Plattform. Portalen vil bli tilpasset selskapets grafiske profil mht farger og logo. En får lagringskapasitet på opptil 10 GB (kan økes) for kursmateriell og webbasert opplæring på GO+.

Det er også inkludert to timers individuell støtte til administrator via e-post hver måned. Om nødvendig kan tilbakemelding på supportsaker gis via telefon og/eller e-post. Og videre er det inkludert to timer online opplæring for administratorer på hvordan man administrerer portalen og oppretter kurs.


Ønsker du vite mer?


Kontakt oss gjerne for mer informasjon om GO+ og om hvilke behov plattformen kan dekke for din bedrift. Vi kan også demonstrere hvordan GO+ fungerer i en live demoversjon.

post@mediafarm.no | tlf 51 82 11 50