rask og enkel egen utvikling


Utvikle e-læring selv!

Enkelt, effektivt og profesjonelt.Med malbasert e-læring kommer din bedrift raskt i gang med egen utvikling av e-læring.


Raskt

Med en malbasert pakke er den raskeste og enkleste måten å komme i gang med e-læring på.

Effektivt

Med et variert utvalg av maler for ulike typer innhold, er du sikret en effektiv utvikling av e-læring.

Profesjonelt

Alle malene tilpasses bedriftens grafiske profil og får et profesjonelt uttrykk.

Med støtte

Bedriften kan få både opplæring og utviklingsstøtte som en del av pakken, etter ønske.


Om malbasert e-læring


Malbasert e-læring er en tjenestepakke som gjør det meget enkelt for bedrifter å komme i gang med egen utvikling av e-læring.

Pakken består av en rekke kvalitetssikrede maler for ulike typer innhold. Disse malene tilpasser vi til din bedrifts grafiske profil, slik at alle dine kurs får et profesjonelt og konsistent uttrykk.

For at du skal komme enkleste og raskest mulig i gang, så gir vi opplæring i bruk av malene, i tillegg til kan du få utviklingsstøtte etter hva du mener man har behov for. Med denne støtten, kan vi bistå deg i utviklingen eller svare på spørsmål du måtte ha.

Malene er laget for det markedsledende verktøyet for utvikling av e-læring, Articulate 360. Du trenger derfor dette verktøyet for å kunne bruke malene.


En mal for alt


Med et rikt utvalg av kvalitetssikrede maler så kan du utvikle kurs med et variert innhold og med ulike typer pedagogiske virkemidler. Mange av malene er også interaktive, slik at brukeren aktiviseres i gjennomgangen av e-læringen.

Her finnes mange maler for tekster og bilder, en rekke ulike oppgavemaler, video, sjekklister, prosesser og mye mer. Eksempel på kurs i tråd med kundens profil nedenfor.


Tilpasset design


Som en del av denne pakken, vil Mediafarm tilpasse de ulike malene til din bedrifts grafiske profil. Det betyr at bedriftens logo, farger og eventuelt også fonter kan implementeres i malene. Dette gir et profesjonelt, helhetlig og konsistent uttrykk på e-læringen. En får slik også brandet bedriftens profil overfor alle som alle som går igjennom e-læringskursene eller sekvensene.


 Laget for Articulate Storyline 360


Vår malpakke er laget for Articulate Storyline 360. Articulate 360 er markedets ledende verktøy for utvikling av e-læring. Mediafarm anbefaler dette forfatterverktøyet for alle bedrifter som selv ønsker å utvikle kurs, e-læring og interaktive undervisningsopplegg. Med malene og de ulike programmene som inngår i pakken Articulate 360, kan man enkelt selv utvikle interaktive kurs.

Med dette standardiserte verktøyet er det også mulig å samarbeide om utvikling av e-læring med Mediafarm, eller bedriften kan selv oppdatere læringsprogrammer som Mediafarm har utviklet for bedriften i dette verktøyet. Det er altså mange gode grunner til å benytte Articulate 360 som forfatterverktøy for utvikling av e-læring. Her er en 2 minutters informasjonsvideo om Articulate 360: Klikk her


Vi hjelper deg med utviklingen, og så mye mer!


 

For at du skal komme raskt i gang med bruk av malene, inkluderer vi som standard digital opplæring i bruk av malene i prisen.  Mange kunder ønsker også utviklingsstøtte. Det kan være bistand i utviklingen av konkret innhold eller at en trenger løsninger på konkrete problemstillinger og tekniske spørsmål. Utover dette kan vi i Mediafarm også bistå med å utvikle komplette kurs eller deler av kurs sammen med dere. Vi skreddersyr er en løsning og tilbud etter en nærmere prat med dere om hva deres behov er.

Vårt mål i Mediafarm er å være en komplett komplett læringspartner for våre kunder, og vi ønsker å gi verdi i alle aspekter av kundenes læringsstrategi – fra kartlegging av konkrete læringsbehov, til å definere riktige tiltak, og til utvikling og evaluering av de gjennomførte læringstiltakene.