Enkel digitalisering av kurs med Mediafarm ZAPP!


Få digitalisert dine kurs, seminarer og opplæringstiltak raskt og enkelt på nett med ZAPP fra Mediafarm!
Hold hjulene i gang! Ikke la alle forberedelser og materiale gå til spille. Kurs og konferanser kan gjennomføres, selv om deltagerne ikke kan møte opp fysisk. Vi digitaliserer ditt innhold og sørger for at læringen består! Hjemmekontor eller i karantene? Bruk tiden på læring!

Med Mediafarm ZAPP tilbyr vi to formater, alt etter hva ditt behov er: ZAPP Nettside og ZAPP Digital læring. Les mer om disse formatene nedenfor.

 


ZAPP Nettside


Dette er en nettløsning hvor du kan tilgjengeliggjøre læringsinnhold for dine kunder eller ansatte med en enkel lenke. Videoer, dokumenter, lenkesamlinger og annet innhold presenteres i en oversiktlig struktur. Klikk på bildet nedenfor for å gå til en demo!

Gå til demo

Klikk her for å se en demo av ZAPP Nettside

GÅ TIL DEMO

ZAPP Digital læring


Vi digitaliserer læringsopplegget ditt slik at det er tilgjengelig hvor som helst og på alle flater; mobil, nettbrett eller PC/Mac. ZAPP inneholder en pedagogisk mal-struktur slik at utviklingen går raskt. Ferdig kurs kan legges inn i din eller vår LMS, slik at du kan registrere gjennomføring.

Gå til demo

Klikk her for å se en demo av ZAPP Digital læring

GÅ TIL DEMO

Trenger du et LMS?


Mediafarm kan tilby en midlertidig LMS løsning for ditt firma som forenkler distribusjon og oppfølging av kursene. Vi hjelper deg med oppsett og du er raskt i gang!


Høres dette interessant ut for din bedrift?


Da kan du kontakt oss for spørsmål eller bestilling på telefon 51 82 11 50 eller send en epost til jann@mediafarm.no. Vi er klare til å hjelpe deg og din bedrift komme raskt i gang med dine kurs og læringstiltak!