Møt oss på HR-Tech 30. april!

Ønsker du å styrke IT-sikkerheten i din bedrift? Besøk oss på HR-Tech 30. april for en sniktitt på vårt nye brettspill, Risky Business! Lær strategisk forsvar mot cybertrusler gjennom spill, og engasjer dine ansatte i viktig sikkerhetsbevissthet!

Read More


Historisk rammeavtale med Europaparlamentet

Det interaktive rollespillet som Mediafarm tidligere utviklet for Europaparlamentet, har vært en stor suksess. Nå har Europaparlamentet inngått en omfattende rammeavtale med Mediafarm om å etablere dette spillet i opptil 15 nye byer i andre medlemsland.

Read More


Prestisjetung designpris for engasjerende læringsspill

Vi i Mediafarm brenner for å lage løsninger som engasjerer og motiverer brukerne. Og da er det ekstra gøy å få internasjonal anerkjennelse for arbeidet vårt med denne prisen!

Read More


Bli med på årets REN nettverkssamling

Equinor og Mediafarm ønsker alle (medlem eller ei) velkommen til årets nettverkssamling! Hovedtema er læring, og for denne samlingen er det fokus på læring og det grønne skiftet, og effektiv overføring av læring til praksis.

Read More


Vår egen ordsmed takker for seg

Vår egen Frode – medgründer i Mediafarm – mønstrer av etter 25 år med iherdig innsats!

Read More


Vi gratulerer Oljedirektoratet!

På ONS stiller Oljedirektoratet med en stand som skiller seg ut i mengden, i gjennomført retrostil. Er du interessert i norsk oljehistorie er dette riktig stand for deg! På standen kan du også se jubileumsfilmen som Mediafarm har produsert.

Read More


Kraften som motiverer deg til å lære

Når var du sist skikkelig gira på å lære noe nytt eller bli enda bedre på noe? Var det når du var på Tik Tok og så en dans – om igjen og igjen, mens du vrikka på stive bein på kjøkkenet? Eller var det kanskje når du smakte noe veldig godt, som visstnok er enkelt å lage selv?

Read More


Frog og Mediafarm samarbeider om tjenester og produkter

Frog, som er en del av Capgemini Invent og læringspartner Mediafarm AS har inngått en samarbeidsavtale for å tilby felles tjenester og produkter.

Read More